About Me Order Site Map Movie

Monday, 12 January 2015

Penthouse Suami Umie Aida Dilelong


بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum

Sebelum membaca entry terbaru shahril, Boleh tolong shahril sekejap tak ? klik semua iklan dekat sidebar belah kanan tu .. Lepas klik komen yaa . Nanti shahril klik iklan korang balik . Boleh tak ni ?? Kalau boleh terima kasih yee . Ni bukan saje2 nak dapat income tau, ni Untuk tabung belajar shahril . This year insyaAllah dapat masuk UNIVESITI :) Doa-doakan ea..

Alhamdulillah . dikesempatan yang terluang ini, shahril ingin update entry lagi . artis lagi laaa ! Jom baca :)

KUALA LUMPUR – Sebuah unit penthouse kondominium milik suami pelakon terkenal, Datin Umie Aida, Datuk Paduka Khairuddin Abu Hassan (gambar) dilelong pada harga RM2.1 juta dalam majlis lelongan yang diadakan di sini semalam.
Kediaman enam bilik yang terletak di kawasan elit di Mont Kiara di sini itu dibeli oleh seorang wanita berusia dalam lingkungan 40-an tanpa dicabar oleh pembida lain dalam majlis lelongan yang diadakan di sebuah hotel.
Pada majlis lelongan yang bermula pukul 10.30 pagi, kelibat Khairuddin dan Umie Aida atau wakil mereka tidak kelihatan.
Ikuti berita selanjutnya di KOSMO! hari ini.~ Kadang-Kadang Allah Hilangkan Sekejap Matahari Kemudian Dia Datangkan Pula Guruh Dan Kilat , Puas Kita Mencari Dimana Matahari , Rupa-Rupanya Allah Ingin Menghadiahkan Kita Pelangi Yang Indah ~

ORIGINAL MUHAMMAD SHAHRIL® █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║ Verified Official by Blogspot

1 comment:

Terima Kasih Atas Pandangan Dan Komen Anda . Shahril Akan Memperbetulkan Apa Yang Kurang . :) Lepas komen Jangan Lupa Share Artikel Dan Follow Blog Shahril !

Copyright © 2012-2020 All Rights Reserved By Muhammad Shahril