About Me Order Site Map Movie

Tuesday, 20 January 2015

LELAKI 58 TAHUN MENGAKU LIWAT 10 BUDAK


بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum

Sebelum membaca entry terbaru shahril, Boleh tolong shahril sekejap tak ? klik semua iklan dekat sidebar belah kanan tu .. Lepas klik komen yaa . Nanti shahril klik iklan korang balik . Boleh tak ni ?? Kalau boleh terima kasih yee . Ni bukan saje2 nak dapat income tau, ni Untuk tabung belajar shahril . This year insyaAllah dapat masuk UNIVESITI :) Doa-doakan ea..

Alhamdulillah . masih diberi peluang untuk menulis di blog . jom baca entry yang seterunya !

rp_Kes-Rogol-Wanita-AS.jpg
LELAKI 58 TAHUN MENGAKU LIWAT 10 BUDAK - Seorang lelaki berusia 58 tahun mengaku meliwat 10 kanak-kanak berulang kali selepas memberi perlindungan kepada mereka.
Polis berkata, lelaki itu ditahan selepas mengaku perbuatan itu, yang dilakukan di apartmennya, tempat mereka tinggal.
Dalam pengakuannya, lelaki itu berkata, kanak-kanak berkenaan tinggal bersama-samanya selepas dia menemui mereka bergelandangan dan mencarikan pekerjaan untuk mereka.
Menurutnya, dia akan menunjukkan kepada mereka filem lucah sebelum meliwat mangsa.
“Dia memberi perlindungan kepada anak-anak terbiar kerana bersimpati kepada mereka dan tidak mahu membiarkan mereka tidur di jalanan. Tetapi pada masa sama, dia mengambil kesempatan meliwat mereka,” kata polis.~ Kadang-Kadang Allah Hilangkan Sekejap Matahari Kemudian Dia Datangkan Pula Guruh Dan Kilat , Puas Kita Mencari Dimana Matahari , Rupa-Rupanya Allah Ingin Menghadiahkan Kita Pelangi Yang Indah ~

ORIGINAL MUHAMMAD SHAHRIL® █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║ Verified Official by Blogspot

1 comment:

  1. Dah tolong bawak balik kat rumah ..Ingatkan orang baik2 laaa ..rupa2nya ada udang di sebalik mi goreng .......

    ReplyDelete

Terima Kasih Atas Pandangan Dan Komen Anda . Shahril Akan Memperbetulkan Apa Yang Kurang . :) Lepas komen Jangan Lupa Share Artikel Dan Follow Blog Shahril !

Copyright © 2012-2020 All Rights Reserved By Muhammad Shahril