About Me Order Site Map Movie

Monday, 12 January 2015

Alyah Nafi Pernah Keluar Kenyataan Ramli MS Sudah Berkahwin Lain


بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum

Sebelum membaca entry terbaru shahril, Boleh tolong shahril sekejap tak ? klik semua iklan dekat sidebar belah kanan tu .. Lepas klik komen yaa . Nanti shahril klik iklan korang balik . Boleh tak ni ?? Kalau boleh terima kasih yee . Ni bukan saje2 nak dapat income tau, ni Untuk tabung belajar shahril . This year insyaAllah dapat masuk UNIVESITI :) Doa-doakan ea..

Alhamdulillah . sempat untuk mengupdate blog . Lagi2 berita artis :)


Ah pelik. Selepas blogger2 lain mengeluarkan kenyataan yang Alyah mengakui suaminya, Datuk Ramli MS sudah berkahwin dengan seorang wanita bernama  Siti Hafilah Che Kar, kali ini Alyah tampil menerusi akaun Instagramnya menafikan pernah mengeluarkan kenyataan tersebut. Hmmmmm. 
Takkanlah pandai-pandai media nak buat cerita kot? Alyah juga turut memuatnaik gambarnya bersama Datuk Ramli MS membayangkan yang dirinya kini bahagia di samping komposer terkenal itu.
alyah ramli ms
Alyah juga turut mengakui yang dirinya emosi ketika berkongsi gambar Datuk Ramli MS bersama seorang perempuan lain. Tulis Alyah:-

Saya post pic tadi kerana saya sudah tak mampu mengawal emosi.perempuan dlm pic Tu dari saya berkawan sampai saya dah berkahwin sering menganggu hubungan saya.Yg saya ucapkan pada sesiapa yg menghubungi saya utk di temu bual adalah.
Tahniah kepada perempuan tersebut kerana berjaya menghancurkan rumahtangga saya.saya tak pernah kluarkan kenyataan suami saya kawin dgn perempuan Tu.
Maafkan saya kerana hari ini.saya tidak dapat menahan emosi Dan saya telah melakukan kesilapan yg besar.Tapi jgnla memanipolasi kan cerita saya.sampai semuanya jadi tidak Benar.

alyah ramli ms

Sementara itu Datuk Ramli MS enggan memberikan sebarang komen dan meminta sebarang persoalan diajukan kepada Alyah kerana isterinya itu yang memuatnaik gambar dirinya bersama perempuan lain. Kata Ramli MS mnerusi Harian Metro:-

Tanya dia kerana dia (Alyah) yang masukkan. Saya tak nak komen apa-apa. Anda kena faham saya tak tahu apa-apa kerana gambar ini dia yang masukkan. Saya minta maaf

alyah dan ramli ms
Pening kepala saya dibuatnya. Emosi seorang wanita memang tidak boleh dijangka. Namun agak pelik memikirkan daripada mana datang kenyataan Ramli MS sudah berkahwin lain jika bukan dari mulut Alyah? 
Itu satu perkara yang besar dan agar misteri jika berlaku kesilapan ketika informasi disampaikan. Entahlah. Yang penting kita doakan kebahagiaan Ramli MS dan Alyah. Semoga Alyah tabah menghadapi kehidupan berumah tangga.
SUMBER

~ Kadang-Kadang Allah Hilangkan Sekejap Matahari Kemudian Dia Datangkan Pula Guruh Dan Kilat , Puas Kita Mencari Dimana Matahari , Rupa-Rupanya Allah Ingin Menghadiahkan Kita Pelangi Yang Indah ~

ORIGINAL MUHAMMAD SHAHRIL® █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║ Verified Official by Blogspot

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Atas Pandangan Dan Komen Anda . Shahril Akan Memperbetulkan Apa Yang Kurang . :) Lepas komen Jangan Lupa Share Artikel Dan Follow Blog Shahril !

Copyright © 2012-2020 All Rights Reserved By Muhammad Shahril