About Me Order Site Map Movie

Tuesday, 27 January 2015

Aidil Zafuan Diarah Membayar Nafkah RM3,000 Sebulan


بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum

Alhamdulillah . masih diberi kesempatan untuk mengupdate blog . Jom baca entry yang seterusnya !
Akhirnya mahkamah mempunyai kata putus terhadap permohonan nafkah anak anak yang dituntut oleh Rita Rudani sejak tahun 2012 yang lalu.
Mahkamah Rendah Syariah Daerah Petaling hari ini memerintahkan Aidil Zafuan Abd Razakuntuk membayar RM3,000 sebulan kepada Rita Rudaini, sebagai nafkah anak-anaknya dan menolak beberapa permohonan bekas isteri pemain bola sepak itu.
Hakim Syarie Abd Halim Abu Samah menolak tuntutan bayaran bagi susu, lampin pakai buang dan pengasuh kerana dokumen yang diserahkan tidak selari dengan tuntutan.
Rita Rudaini sebelum ini menuntut RM5,392 sebulan untuk nafkah dua anak mereka Airit Rayyan Rizqin, 6, dan Airit Qaqa Arjuna, 4 merangkumi perbelanjaan makan minum, pengasuh, lampin pakai buang, tempat tinggal dan percutian.
Mahkamah turut mengarahkan Aidil Zafuan membayar jumlah RM3,000 itu ke dalam akaun bank Rita Rudaini bermula Februari depan selewat lewatnya 5 haribulan setiap bulan. 
SUMBER - ROTIKAYA

~ Kadang-Kadang Allah Hilangkan Sekejap Matahari Kemudian Dia Datangkan Pula Guruh Dan Kilat , Puas Kita Mencari Dimana Matahari , Rupa-Rupanya Allah Ingin Menghadiahkan Kita Pelangi Yang Indah ~

ORIGINAL MUHAMMAD SHAHRIL® █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║ Verified Official by Blogspot

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Atas Pandangan Dan Komen Anda . Shahril Akan Memperbetulkan Apa Yang Kurang . :) Lepas komen Jangan Lupa Share Artikel Dan Follow Blog Shahril !

Copyright © 2012-2020 All Rights Reserved By Muhammad Shahril