About Me Order Site Map Movie

Saturday, 26 January 2019

Alhamdulillah I'm Back


بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum




Hi Guys and Gals. 
I know its been a long time since I’ve posted anything but I’m back and ready to talk to y’all about my hiatus/stuff. Well to start this off, its been almost 2 years since my last post and I was super busy with my uni life. Oh my gosh you guys its been such a long journey and I am so glad that I’m almost done with undergrad. I have another one and a half year to go to complete my chemical engineering things :)

Okayy aril cakap bahasa melayu pulak. Haha. Since, skarang aril tngah cuti semester, so, dapat lah masa untuk aktif balik berblogging and blogwalking. Jadi, aril bercadang nak join blogwalking yang korang semua anjur. Tolong letak link dekat ruang komen alright. Hehe. Ape lagi ehh nk cerita, actually bnyak nk cerita since its been 2 years aril tak berblogging. So ya. Haha. 

Aril akan follow siapa yg telah follow aril. And yeah aril akan menjalani latihan industri/praktikal/intership next semester, so, sesiapa yang ade cadangan tempat latihan industri, tlong bagi cadangan dekat komen ehh okay ? 

P/s : chemical engineering related.

Btw, aril dah mintak dekat syarikat Petronas, so, siapa yg kerja dekat KLCC will be meet me soon. InsyaAllah. Doakan semoga aril dapat intern dekat situ.

Okay sampai sini dulu ja semua. Mau ke bintang dulu ahahaha. 

Bye. See u on my next entry. 




12 comments:

  1. Asalamualaikum Ril..memeng cerita fresh nak baca kat sini.Lepas tu ..masih phone lama ke Sahril..mointa maaf tak terus hubung hari tu ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam. yep. no phone masih sama. Hehe

      Delete
  2. Semoga berjaya dan jadi student U yang cemerlang. Boleh bisnes lepas ni kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah berbisnes. Tapi macam nk kerja dengan syarikat petronas dlu.

      Delete
  3. salam aril.. sis hawa dtg sini berbalas kunjungan. moga akan terus berblogging...
    www.sishawa.com

    ReplyDelete
  4. Welcome back aril. Semoga dipermudahkan lah segala urusan ye. :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Atas Pandangan Dan Komen Anda . Saya Akan Memperbetulkan Apa Yang Kurang . :) Lepas komen Jangan Lupa Share Artikel Dan Follow Blog Shahril !

Copyright © 2012-2019 All Rights Reserved By Muhammad Shahril