About Me Order Site Map Movie

Wednesday, 1 March 2017

CPUV Nuffnang 2017 : Mamee Monster Biskidz


بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum


Alhamdulillah. Tiba2 tadi tergerak hati nak bukak nuffnang, tngok2 ade CPUV rupanya . Huhuhu. Okay nak review skit Mamee Monster Biskidz ni.✌

Ala, bagi anak2 kecil, sudah semestinya crita Ejen Ali menjadi cerita yg paling diminati skarang ni. Dengan karakter yg trsendiri ade pd Ejen Ali dan paling penting , buatan MALAYSIA.😎

Antara iklan selepas Ejen Ali dimainkan adalah Mamee Monster Biskidz. Aril pun peminat tegar Mamee hahahaha ..💘

Nah tu dia. Promote skit. Hahahha


Harga pun murah . Klau beli borong lg murah dpt . Hahahah.

Aril, biasanya beli borong terus bwk pergi kolej. huhuhu😁

Perisa pun bnyak. Blh try ya nnti.👍


Klau blh, klik iklan kat sidebar ya. hahahahha . tabung masa depan. If u do so, tell me, i will repay back.

Okay la. Nak packing barang. Bai 👋

15 comments:

  1. Hi Aril, dok jumpak iklan Biskidz ni pun kat tepi, hihihi takpe mai klik iklan lain je.


    Biskidz n memang sedap giler, favorite perisa seaweed & choc, yg susu tu boleh la.. hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi ! xpe2. tekan je yg mana2. heheheh . nnti aril klik blik, yup mmg sedap ..

      Delete
  2. Tahniah dapat cpuv. Click iklan lain. Mamee monster tu takdak plak

    ReplyDelete
    Replies
    1. trima kasih sbb tkan link . nnti aril klik blik

      Delete
  3. Alaaaaaaaa kenapa ramai dapat biskidz ni jelesnya. Syed tak dapat apa pun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah rmai ke ? xtau plk .. InsyaAllah dapat la nnti tu. Doa bnyak2 .

      Delete
  4. tahniah dpt cpuv 😄 sy suka juga makan kopok mamee ni, tapi lagi suka kopok delite coco 😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. trima kasih . yup . best jgk delite coco . huhuuh

      Delete
    2. nak klik tapi takda kelar iklan 😰 buka guna fon atau laptop, dua2 takda

      Delete
  5. Salam singgah kembali. Nuffnang saya zero...

    ReplyDelete
    Replies
    1. trima kasih singgah .. tingkatkan usaha. InsyaAllah nuffnang masyuk nnti . hahahaha

      Delete
  6. untung nya dpat peluang mcm nih.. hmm bila la nak rsa cpuv...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah .. hahahha . tingkatkan usaha. InsyaAllah nuffnang masyuk nnti . hahahaha

      Delete
  7. Lama dah nak merasa biskut ni.. Org cakap sedap.. Tapi tak terbeli jugak lagi.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. blh cuba try .. hahaha . best best ..

      Delete

Terima Kasih Atas Pandangan Dan Komen Anda . Saya Akan Memperbetulkan Apa Yang Kurang . :) Lepas komen Jangan Lupa Share Artikel Dan Follow Blog Shahril !

Copyright © 2017 All Rights Reserved By Muhammad Shahril