About Me Order Site Map Movie

Wednesday, 1 March 2017

CPUV Nuffnang 2017 : Mamee Monster Biskidz


بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum


Alhamdulillah. Tiba2 tadi tergerak hati nak bukak nuffnang, tngok2 ade CPUV rupanya . Huhuhu. Okay nak review skit Mamee Monster Biskidz ni.✌

Ala, bagi anak2 kecil, sudah semestinya crita Ejen Ali menjadi cerita yg paling diminati skarang ni. Dengan karakter yg trsendiri ade pd Ejen Ali dan paling penting , buatan MALAYSIA.😎

Antara iklan selepas Ejen Ali dimainkan adalah Mamee Monster Biskidz. Aril pun peminat tegar Mamee hahahaha ..💘

Nah tu dia. Promote skit. Hahahha


Harga pun murah . Klau beli borong lg murah dpt . Hahahah.

Aril, biasanya beli borong terus bwk pergi kolej. huhuhu😁

Perisa pun bnyak. Blh try ya nnti.👍


Klau blh, klik iklan kat sidebar ya. hahahahha . tabung masa depan. If u do so, tell me, i will repay back.

Okay la. Nak packing barang. Bai 👋

32 comments:

  1. Hi Aril, dok jumpak iklan Biskidz ni pun kat tepi, hihihi takpe mai klik iklan lain je.


    Biskidz n memang sedap giler, favorite perisa seaweed & choc, yg susu tu boleh la.. hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi ! xpe2. tekan je yg mana2. heheheh . nnti aril klik blik, yup mmg sedap ..

      Delete
  2. Tahniah dapat cpuv. Click iklan lain. Mamee monster tu takdak plak

    ReplyDelete
    Replies
    1. trima kasih sbb tkan link . nnti aril klik blik

      Delete
  3. Alaaaaaaaa kenapa ramai dapat biskidz ni jelesnya. Syed tak dapat apa pun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah rmai ke ? xtau plk .. InsyaAllah dapat la nnti tu. Doa bnyak2 .

      Delete
  4. tahniah dpt cpuv 😄 sy suka juga makan kopok mamee ni, tapi lagi suka kopok delite coco 😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. trima kasih . yup . best jgk delite coco . huhuuh

      Delete
    2. nak klik tapi takda kelar iklan 😰 buka guna fon atau laptop, dua2 takda

      Delete
  5. Salam singgah kembali. Nuffnang saya zero...

    ReplyDelete
    Replies
    1. trima kasih singgah .. tingkatkan usaha. InsyaAllah nuffnang masyuk nnti . hahahaha

      Delete
  6. untung nya dpat peluang mcm nih.. hmm bila la nak rsa cpuv...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah .. hahahha . tingkatkan usaha. InsyaAllah nuffnang masyuk nnti . hahahaha

      Delete
  7. Lama dah nak merasa biskut ni.. Org cakap sedap.. Tapi tak terbeli jugak lagi.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. blh cuba try .. hahaha . best best ..

      Delete
  8. wahh aril.... syabas.. sis nk tekan si monster taoi xde.. tekan tokyo je la.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. trima kasih sis .. nnti aril klik2 balik

      Delete
  9. Bestnya dapat cpuv.. Tak reti sangat dgn nuffnang nie.. Ade la 25sen je dlm tu.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha . best2 . usaha kasi kuat .. hehehe

      Delete
  10. budak budak suka makan , mak budak pon suka sekali ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha kan. :) mak aril pun suka makan bnda ni ..

      Delete
  11. teruskan usaha ya..klik2 lah blog pakcik..mana tau pakcik jg klik.blog Ril..ada nufang kan..ada lah tu pakcik dah dapat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok ok .. nnti aril klik balik . hehehe

      Delete
  12. tahnaih Aril... :D jom jom terus kutip CPUV biar la ciput pun janji ada hehe

    ReplyDelete
  13. Saya pun nak try.
    Tak try tak tau,

    Lepas ni macam2 saya nak try.

    ReplyDelete
  14. Weyh benda ni sedap kot. Try sebab vivvy rekomen kan sbb dia pon bg anak-anak dia makan. Seyes sedapp. Haha, excited sbb selalu jarang minat biskut.

    // afifahaddnan

    ReplyDelete

Terima Kasih Atas Pandangan Dan Komen Anda . Saya Akan Memperbetulkan Apa Yang Kurang . :) Lepas komen Jangan Lupa Share Artikel Dan Follow Blog Shahril !

Copyright © 2017 All Rights Reserved By Muhammad Shahril